tisdag 22 december 2009

Jag vann!


Förra gången jag skrev här ville jag vinna och sedan vann jag! Tusen tack till Sillen för det jättefina märket.
Märket ligger här på min utmaningsstickning som faktiskt går framåt, fast väldigt, väldigt sakta. Jag ska berätta mer en annan dag.
Jag har bara haft jobbet i huvudet den senaste tiden. Det är många barn som inte har det bäst och det upptar mycket tid, tankar och energi. Jag har knappt orkat med något annat. Allt det där andra har fått vänta och det kom ikapp när det väl blev jullov i fredags. Jag kom knappt hem och väl hemma upptäckte jag inte att det låg en avi bland posten, när jag väl hittade den kunde jag inte för mitt liv förstå varifrån den kom... (trött lärarmamma tror att hon har glömt att avbeställa något ur barnens bokklubb och får panik). Som tur är har jag paketutlämning i mitt hus, bara 4 trappor ner, så jag tog mig av nyfikenhet ner dessa trappor och när jag såg paketet började jag förstå... för mjuka paket utan avsändare borde bara betyda en sak: Hemlig vän-paket och det var det!
Det såg ut som en julklapp men jag kunde verkligen inte hålla mig och jag tror faktiskt att det var tur, för jag fick lite mer ork och glädjeskutt i kroppen när jag fick se vad som låg i:

Tack min hemliga vän! det var så underbart att få ditt paket och jag fick ork för hela helgen med skridskoshow, pepparkaksbak och tapetsering.

Om nu någon därute som inte fått något hemlis-paket råkar läsa här, så kan det vara så att det är jag som är din hemliga vän och jag lovar att snart skicka ett litet paket till dig!

1 kommentar: