torsdag 23 september 2010

Byten

Jag har varit orolig i flera veckor, har haft otur med postgången förr och nu varken fick jag mitt paket eller fick bekräftat att mitt skickade paket kommit fram. 
Men plötsligt är allt i sin ordning igen. Avin till detta paket (stickpåsebyte) hade hamnat inne i en av döttrarnas tidning och hittades först när hon kommit hem igen efter en vecka hos pappan.
Här är en ganska dålig bild på en finfin stickpåse tagen under invigningsdagen, igår. Dagen avslutades med lilla dotterns test i ishallen. 
I paketet låg också dessa fina nystan och du har helt rätt Camilla, orange är en färg för mig!
Jag tackar alldeles väldigt och är jätteglad över både väska och garn.
Stora dottern blev grön av avund och tyckte att väskan nog skulle tillfalla henne, det kommer den inte att göra för jag vill ha den själv. Men jag blir nog tvungen att lära mig att sy något liknande tillsammans med dottern.

Jag har idag också fått besked om att mitt knappbytespaket kommit fram till nya ägaren och jag kan andas ut. Jag vill ju tycka att de på posten gör ett bra jobb! och det får man väl säga att de gör. Idag fick jag ett större (och tråkigare) paket levererat till min dörr. Det innehöll Nutramigen till lilla dottern och det var i sista stund jag beställde det för imorgon tar jag de sista skoporna ur burken som fanns hemma.

2 kommentarer:

  1. Vad glad blir, visst inte det mönstrade tyget skulle bli "för mycket"... Länk till mönstret till väskan har jag hittat hos en av våra lägerkompisar, http://elsieoviola.blogspot.com/2010/08/en-vaska-for-hostens-aventyr.html

    Jätte lätt att sy. Jag gjorde den dock lite större.

    SvaraRadera
  2. Vilken fin väska och garner med :)
    Jag har haft både bra och dåliga erfarenheter från posten. Just nu är det bara positivt.

    SvaraRadera