torsdag 22 juli 2010

Semester

Det är mycket man måste göra när det är semester, te x måste ju
garn köpas in till kommande projekt. Jag har nu bestämt mig att min tunika i Linda-tappning får bruna dekorationer.
På min födelsedag fick jag ett presentkort hos Deisy Design och när jag valt ut de bruna färgerna skulle jag ju köpa för presentkortet också (man kan väl inte köpa redan uttänkta projekt för nya presenter??). Presenten från L kändes väldigt lyxig, så det fick bli val av garn från lyxhyllan. Jag hade tre olika små härvor framme och efter säkert en halvtimme valde jag detta: Artyarns Cashmere Sock Yarn. Jag tänker INTE sticka sockor i det, utan en liten scarf att ha till fint.

Innan besöket inne i Göteborg var jag och mamma på IKEA där jag köpte mest praktiska saker som jag idag försöker montera på bästa vis. Snart har jag och äldsta dottern fina draperier för våra dörrar. Men jag fick ändå börja dagen idag med att blocka två sjalar som blev klara igår, här är den ena och jag är mycket spänd på att få plocka loss dem båda och se hur vackert de faller över axlarna.

3 kommentarer:

 1. Tjusigt värre! Härligt att se att du laddar inför höstens stickning (eller så är garnet slut då kanske?) Jag längtar iaf till stickcafé!

  SvaraRadera
 2. Wow, den sjalen vill jag se mer av!!! Kan du inte visa ett kort av hela den? Helt ljuvlig av delen man ser här.

  Ser fram emot att få se vad det blir av Cashmeregarnet, det verkar bara så läckert.

  Tusen tack för kommentaren på min blog! Ja, vi har "känt" varandra länge nu, måste vara flera år och jag kommer heller inte ihåg hur det började, det kan ha varit nåt hemlis- eller liknande byte.

  Ha det så jättegott!

  SvaraRadera
 3. Fint mönster på sjalen!
  Tack att du är med min utlottning!
  Ha det skönt!

  SvaraRadera