söndag 3 juli 2011

Vet inte var jag ska börja...

det är så mycket jag vill berätta om, fast som vanligt bara lite.

Jag skulle vilja visa de fina presenterna jag fick på den Underbara dagen i underbart sällskap. Jag länkar till Ulrikas fina blogginlägg om den dagen, då jag inte fick med någon kamera den gången heller. Örhängena och garnet jag fick av Lisa har jag fotograferat, men det var inte något foto som går att visa upp. Så idag får jag nöja mig med ett stort TACK till Lisa!


Det fantastiska sällskapet gjorde att denna filt fick möjlighet att bli klar. Jag stickade och stickade och försökte flera gånger säga att den var klar för avslutande kant, men övriga stickerskor uppmuntrade mig att sticka lite till och lite till. Det är jag nu väldigt glad över, för den är nu i en väldigt fin rektangulär form. Bättre bild visas när den är blockad, klar och levererad till rätt bebis.


Dessa sockar, stickade i Drops Baby Merino är nu på väg till en annan bebis... Mönstret är också ett Dropsmönster, faktiskt det första som jag tror fungerat hela vägen. Hurra!


Själv tror jag att det är semester nu och vill bara sitta och sticka och läsa min nya tidning (som faktiskt kom för ett tag sedan), en fortsättning på min vinpresent. TACK alla mina vinväninnor! Stickningen som ligger bredvid är ytterligare en bebispresent som förhoppningsvis blir klar i veckan. Nu har jag ju inte semester än, men jag tror att man får vara uppe lite längre varje kväll när det ändå är sommar och inte några elever som jag ska ansvara för i skolan.


Avslutar gör jag med det vackraste, mjukaste och absolut grönaste sockgarn jag har i min ägo. Det kom med posten från Stickamera, vinsten för vantomröstningen i våras. Tack! ett garn precis i min smak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar