lördag 29 januari 2011

Jag har inte stickat på ett par dagar!

Jag har bakat tårta istället.


Familjens gamla traditionella födelsedagstårta sedan 1923.


Jag har aldrig bakat den innan och det tog mycket kraft och  mod för att våga mig på något som min farmor eller min pappa gjorde till min födelsedag när jag var liten.Jag lyckades och känner mig faktiskt riktigt nöjd!


Viktigast var förstås att födelsedagsbarnet tyckte att den blev bra och det gjorde hon! Nu till kvällen kom hon på att hon glömt ta sina laktastabletter blev hon ännu gladare när hon förstod att jag faktiskt gjort den laktosfri också.

6 kommentarer:

 1. Den ser riktigt, härligt smarrig ut =) Åhh, jag förstår henne, grämer mig var gång jag glömmer ta tabletterna & får ont i magen.. Så gott de måste vara för henne nu med god tårta & dessutom att inte bli dålig :) Grattis till födelsedagsbarnet & stickningen finns alltid kvar till dig =) Må gott!

  SvaraRadera
 2. Tårtan blev väldigt stilig!Kul att ses i Göteborg! Jag har inte riktigt vågat sticka på konferenser, varför vet jag inte. Den här gången antecknade jag dock som en galning eftersom vi ska redogöra för våra kollegor.

  SvaraRadera
 3. Å den ser fin och GOD ut!!! Jag är impad av att du lyckats snitta den i så många våningar! Har för mig att det brukar vara knepigt, å andra sidan är det kanske för att man inte gör tårta sådär jätteofta?

  Bra också att du konferensstickade! Heja heja!

  SvaraRadera
 4. Alltså, den såg ju galet god ut den där tårtan!
  Vad är det som fyllning, och vad är det chokladiga ovanpå?!

  SvaraRadera