måndag 9 november 2009

Högst upp på önskelistan: Tid

Elsa har sorterat min pryttel-låda.

Jag vet inte vad som beror på vad...
det är fantastiskt mycket på jobbet just nu, de skriftliga omdömena är skrivna och utvecklingssamtalen är igång, borde varit avslutade, men jag har varit tvungen att boka om några stycken. Dessutom har jag ju två egna barn, med utvecklingssamtal och aktiviteter i massor.
Tid till stickning tycker jag att jag inte hinner få till just nu, men jag tror faktiskt inte att jag kan skylla på ovannämnda saker utan det är nog min Utmaning som gör att jag inte prioriterar stickning just nu: jag måste tänka. Detta har gjort att jag och min kollega på skolan faktiskt ändrat på vår slöjdundervisning, för vi hade glömt tänkandet som behövs mellan idé och planering i slöjdprocessen. Nu är vi nöjda! (får se om vi är det nästa vecka när nya arbetet kört igång).
Så här långt har jag ändå kommit med utmaningsstickningen, jaja, själva utmaningen ligger ju inte i stickningen utan i det jag skriver ner om den, men det får ni inte se idag.Här kommer ett par exempel på andra stickningar som inte blir stickade hemma hos mig just nu. Denna hade jag använt alldeles för tjocka stickor till, så det är bara att repa upp och börja om.
Här har jag måttat lite fel med mitt annars alldeles perfekta ögonmått (som tagit ordentligt fel 2 gånger på sista tiden!!), så även här måste repas upp några varv...
Det finns faktiskt ett par stickningar som det stickas på lite ibland (t ex när jag sitter i ishallen och väntar på dottern), men de kan inte visas för det är julklappar.
Nu längtar jag efter min vinst! Jag drömmer om min röda sjal som jag ska njuta av både under stickningen och när den är varm och skön på axlarna. Jag tror att den levereras i perfekt tid efter alla mina samtal och när jag kommit så långt på min utmaningsstickning att jag behöver tänka igen. Hurra!

1 kommentar: