onsdag 3 februari 2010

Att januari kunde bli värre än december trodde jag inte

Uppdragen, mötena, aktiviteterna hos alla de 3 familjemedlemmarna har inte direkt minskat med tiden.

Förra veckan kände jag mig gråtfärdig varje dag när jag kom hem. Då hade jag inte gjort ett fullgott jobb på mitt arbete och verkligen inte varit en tillräckligt god mor...

I fredags var jag hemma i två kvartar, en mellan jobb och hämtning av barn och då hämtade jag ut ett paket i min lilla butik i huset (fantastiskt att den ligger här!), den andra efter att jag lämnat av barn hos barnvakten och innan jag själv blev upphämtad av kompisen för resan till Göteborg och premiären av Familjen. Under min andra lilla kvart hann jag öppna mitt paket och fick detta fina innehåll (fotat under en annan liten ledig minut mellan lördagsaktiviteterna).Tack min hemliga vän! Poststämpeln sa Vä...? Hm, jag har inte listat ut vem du är.
De korta stunder jag haft till stickning, vilket i dagsläget bara innebär en liten tanke på stickning har jag funderat på vad detta, för mig helt nya garn, kan bli. En mössa kanske? Färgerna är helt fantastiskt rätt! Liksom förra gången. Det har faktiskt blivit en sjal som jag tror jag kommer att trivas i, ska bara fästa trådar och blocka, så ska jag visa upp den här. Ja, jag ska ju också försöka ominstallera datorn, byta bredband och ev köpa ny dator, jobba lite till, gå på massor av möten och försöka vara en mer närvarande mamma också, så det kan ju dröja...
Förra helgen lånade jag hem skidor från jobbet, till mig och barnen. Hur trodde jag att det skulle bli någon tid över till det?? Kanske nästa helg? Jag är i alla fall fantastiskt glad över vädret! Hade det varit det vanliga gråa, regninga vintervädret hade jag förmodligen inte stått på benen idag.
Jag har en fantastisk hemlig vän! som lyser upp i mitt arbetsmörker. Chokladen har jag lagt undan till helgen, då ska njuta av den, en god kopp kaffe och minst en timmas stickning!

1 kommentar:

 1. hej hej!
  kul med dessa hemlisbyten, ska va med nästa gång tänkte jag. :)

  hittade hit via stickamera.se och kikade lite hos dig.

  kika gärna in hos mig, har nyligen startat min pysselblogg så det kommer mera efter hand.

  hälsningar Anna

  SvaraRadera